Social icons

Nu is de tijd gekomen om echt wel te stoppen met zomer kleedjes maken en te starten aan een najaarskleerkast! Dit is de laatste, het moet!
Dit kleedje zou ik graag in de kast laten hangen tot de eerste schooldag, of ik daar de moed voor ga hebben…? Het is echt een toppertje!

Het patroon is GE-WEL-DIG!
Het is de Jaanu van Straight Grain + Twee emmerkes water. Er zijn twee versie beschikbaar, beiden mooi. Ga de andere zeker nog maken.
Het kleedje maken was een heel fijne en leerrijke ervaring. Een heel andere werkwijze dan ik gewoon was en ook zo een mooie gedetailleerde afwerking! Ik was echt aangenaam verrast en er was een spontane glimlach bij de 'Burrito' ;-)
Ik kan ervan genieten s' avonds als ontspanning te naaien en als een braaf meisje elke stap perfect te volgen. En dan daarna het kleedje omhoog hangen om er een hele avond naar te staren en te verlangen naar de eerste pasbeurt!

De stof was eens een géén-liefde-op-het-eerste-zicht stofje.
Het was al een tijdje in verschillende webshops te krijgen maar ik liet het altijd aan mij voorbij gaan.
Tijdens een uitstap met MijnLisa (lees deze blogpost) naar stoffen Van Leuven zag ik de stof in het echt, en toen was ik wel verkocht! De kleur is zo mooi, bijna niet op foto vast te leggen.
Het handige aan een mega stoffenwinkel, ik noem het de stoffenhemel, is dat ik direct de perfect bijpassende stof kon kiezen.
Bij deze besloot ik ook eens meer naar daar te rijden, zo fijn om alle stoffen eens te voelen :-) Ook nog eens een oproep: wil er nu echt niemand een bakstenen stoffenwinkel (liefst een hele grote) openen in Dendermonde? ;-)


De foto's gingen we nemen in de dierentuin, de vlindertuin was een goede plaats, het weer laat niet echt blote armen toe :-/ En dat in volle zomer zeg….

Na de autorit was er van mijn strijkwerk niet veel meer te zien, maar ach ja, het zijn kinderen en dat ze hun amuseren is het belangrijkste toch!


Genoeg foto's getrokken mama, we willen naar de zeeleeuwen show!
Ok kindjes :-D

Tot snel!

9 opmerkingen

 1. Het is een pareltje geworden! Het staat haar heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nathalie, wat een prachtige Jaanu! Ik ben er helemaal verliefd op. En bedankt voor al het moois dat je over ons patroon schrijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel schoontje, dat allerlaatste zomerkleedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weeral een pareltje! Heel mooi! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zo schoon een geweldige combinatie die stof en het patroon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cute dress! Looks like you had a wonderful day at the zoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waw! Dat stofje heb ik al dikwijls willen kopen, maar heb mezelf een stoffenkoopstop opgelegd :-) Prachtige jurk!

  BeantwoordenVerwijderen

Totaal aantal pageviews

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Compagnie M