Social icons

Toen ik deze week wat achterstallige strijk deed kwam ik, nadat ik na een half uur nog steeds kleedjes aan het strijken was, tot het besef dat mijn dochters veel te veel kleedjes hebben! 
Een kleerkast vol! 
Misschien toch maar eens tijd om hun te stimuleren meer broeken te dragen en zo kan ik ook eens wat anders maken.
Mijn eerste niet-kleedje-project werd de Mara blouse van Compagnie M.
Gestikt 's avonds na de schuur en verfwerken van de trap, niet echt de ideale moment om dan nog te naaien… Zit toch met een paar kleine foutjes, maar ach ja, de kindjes zijn heel blij!
En ja, ze willen een broek aan :-)


Nona haar blouse is gemaakt uit een restje mooie lawn stof. Vorig jaar gekocht bij Bellelien voor mijn eerste 'grotemensen kleed'.


Yinthe haar blouse heb ik gemaakt uit de overschot van Nona haar Maggie Mae uit mijn vorige blogbericht. Yinthe kiest er wel vaker zwarte stofjes uit en die hartjes vielen dan ook meteen in de smaak. En of ik het kan volhouden geen kleedjes meer te maken…? 
Ik betwijfel het ;-)3 opmerkingen

  1. Knappe bloesjes en knappe dochters! Misschien moet ik mij hier binnenkort toch ook eens aan wagen nu de dochters toch ook al eens een broek durven aantrekken...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superknap!!! En die blouse van Yinthe.. zo prachtig, ik ben echt gek op (de combinatie van) de stofjes!!! Opnieuw toppertjes!!

    BeantwoordenVerwijderen

Totaal aantal pageviews

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Compagnie M