Social icons

Twee dochters met 2 jaar verschil tussen, dat is vragen om steeds dezelfde kleedjes, jassen, schoenen….Ik kon het niet laten en vond het super schattig. 

Ondertussen al 4 en 6 jaar oud zoeken ze naar hun eigen persoonlijkheid en identiteit, dus was mijn goed voornemen hun elk een andere kleerkast te geven, meer naar hun eigen keuze en smaak.

Maar, toen ik dit stofje zag was ik direct verkocht en toen ik zag dat het in twee kleuren bestond dacht ik, elk een ander kleurtje zal wel mogen! En zo geschiede :-)

Gemotiveerd door de fijne reacties op mijn eerste blog en ook deels doordat ik nog in het nachtritme zat door mijn nachtwerk begon ik gisterenavond nog aan het naaien van deze jurk.

Deze keer lukte het kraagje wel van de eerste keer!

Yinthe, een grote dierenvriend wou haar dikke vriend Meneer Konijn mee op de foto
En nu, mama, maak je goede voornemens waar en ga aan de slag met andere stofjes! :-D

                      Patroon: SVDHZ 2
                      Diadeem: Veritas
                      Stofje: Sarah Watts Cotton and Steel Harajuku                                                         
                         Rose van bij Fabricworm  

7 opmerkingen

 1. Ook zij staat super met haar kleedje ! Wat lijken je dochtertjes goed op elkaar, allebei al even fotogeniek. Tof ook dat Meneer Konijn mee op de foto mag !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wederom een hele mooie jurk en ook weer zulke mooie fotos binnen. Mag ik vragen wat voor camera je hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het compliment! Ik trek mijn foto's met een canon eos 100D. Let er wel steeds op als ik binnen trek dat het zonnetje goed binnenschijnt. Trek dan ook dicht tegen ons schuifraam achteraan die ligt volledig zuid gericht.

   Verwijderen
 3. Is er iets wat jij niet kan? Prachtige dochtertjes maken, prachtige kleedjes maken en prachtige foto's maken! Top! Ik weet wel waarom ik zo dikwijls mijn inspiratie bij jou haal! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Totaal aantal pageviews

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Compagnie M